Noe Valley

  • Architect: Feldman Architecture
  • Photography: Bernard Andre Photography (1), Paul Dyer Photography (2-10)

In close collaboration with Feldman Architecture and the clients, we converted this Victorian row house that was dark and had small, cramped rooms into a light-filled home with an open floor plan and kid-friendly elements. We restored this single-family home that’d been previously converted into a duplex by adding an (award-winning) interior staircase complete with a hidden children’s library. With a fully custom kitchen, custom cabinetry in the master bath, and a carport area complete with synthetic grass, swings, a repurposed brass fireman’s pole, and an upstairs outdoor dining area, this is truly a one-of-a-kind home.

Press: San Francisco Magazine, July 2014
Gardenista.com, November 2013
Well-Styled Home Kitchen & Baths, Summer 2013